Κοσσυφοπέδιο: Όλοι οι εθνικοί και επαρχιακοί δρόμοι στολίστηκαν με αμερικανικές σημαίες!



Δεκέμβριος 13, 2018. 16:43

Δεν είναι μόνο οι αμερικανικές σημαίες που έχουν σκεπάσει τον ουρανό στην Πρίστινα, καθώς  δεκάδες χιλιάδες σημαίες των ΗΠΑ  που έχουν γεμίσει όλους τους επαρχιακούς και εθνικούς δρόμους του Κοσσυφοπεδίου από τους Αλβανούς.

«Είναι η ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια της Αμερικής στο κράτος του Κοσσυφοπεδίου με την επέμβαση του ΝΑΤΟ και  ιδιαίτερα μετά από τις δηλώσεις των αξιωματούχων των ΗΠΑ, ότι το Κοσσυφοπέδιο έχει δικαίωμα ως κυρίαρχο κράτος να σχηματίσει εθνικό στρατό», σημειώνει το δημοσίευμα.


Ο πρόεδρος Χασίμ Θάτσι με στρατιωτική στολή 


Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, την παραμονή της ίδρυσης του Στρατού Κοσσυφοπεδίου, επισκέφθηκε  το στρατόπεδο «Αντέμ Τζασάρι», προκειμένου να επιθεωρήσει τις  Δυνάμεις Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου.


Φορώντας στρατιωτική στολή, απευθύνθηκε  στις δυνάμεις ασφαλείας και ανέφερε ότι αύριο, 14 Δεκεμβρίου 2918, θα γίνει η τελετή ίδρυσης του Στρατού, προσθέτοντας ότι η απόφαση αυτή έχει την πλήρη υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr