Γνωστή Αλβανίδα Ιστορικός: Με τις ευλογίες των ΗΠΑ θα γίνει η ένωση με το Κοσσυφοπέδιο



Δεκέμβριος 6, 2018. 22:19

«Η ‘γνωστή’ Αλβανίδα ιστορικός, Έλενα Κοτσάκι, συνεχίζει τις  προκλητικές δηλώσεις που ξεσηκώνουν τους γείτονές μας, Έλληνες και Σέρβους», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


 Στη σελίδα της, στα κοινωνικά δίκτυα, η ιστορικός γράφει ότι ο φόρος που επιβλήθηκε από την Πρίστινα στα σερβικά προϊόντα, η κατάργηση των δασμών εισαγωγής μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας έχουν την ευλογία των Αμερικανών.


Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αμερικανού πρέσβη, ο ποίος περιέγραψε ως σημαντικό βήμα τη δημιουργία στρατού στο Κοσσυφοπέδιο, η Κοτσάκι  γράφει ότι είμαστε ευγνώμονες για πάντα στην αμερικανική πολιτική.


«Η αμερικανική στρατιωτική υποστήριξη για το Στρατό είναι αρκετή. Φαίνεται ότι το 100% στη δασμολόγηση των σερβικών προϊόντων και η κατάργηση δασμών  και φόρων μεταξύ της Δαρδανίας και της Αλβανίας, έχουν την αμερικανική ευλογία. 

Το ότι η Αμερική προστατεύει τους Αλβανούς  δεν είναι μόνο λόγια. Είμαστε ευγνώμονες στην αμερικανική πολιτική. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Πρίστινα είναι μια περιουσία για τους Αλβανούς», γράφει η Κοτσάκι.


pamfleti.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr