Αλβανία: «Οι φοιτητικές διαμαρτυρίες ‘καπελώνονται’ από την αντιπολίτευση»



Δεκέμβριος 10, 2018. 20:04

Τώρα, δεν υπάρχει αμφιβολία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, ότι οι διαμαρτυρίες των φοιτητών στα Τίρανα έχουν σφετερισθεί από τα πολιτικά κόμματα.



Ένας μακρύς κατάλογος με ονόματα ακτιβιστών από τα κόμματα PD και LSI εντοπίστηκαν  στις διαμαρτυρίες και υποκινούν σε βία τους φοιτητές.


Εκτός από τα δύο κορυφαία κόμματα της αντιπολίτευσης που αναφέρθηκαν, στις φοιτητικές διαδηλώσεις έχει ενταχθεί και το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων- PDIU,  που εκπρόσωπός του έχει σταλεί στη διαμαρτυρία, όχι ένας απλός οπαδός αλλά μια υποψήφια βουλευτής του.


Πρόκειται για την Γκρέτα Τοπιάνα (φωτό), το κορίτσι που κρατά το πλακάτ στα χέρια της στη διάρκεια των διαδηλώσεων των φοιτητών. Η Τοπιάνα ήταν από τις νέες υποψήφιες βουλευτές του PDIU στις εκλογές της 25 Ιουνίου του 2017.


Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες-συνεχίζει το δημοσίευμα- η υποψήφια βουλευτής έχει εμπλακεί ενεργά στις διαμαρτυρίες και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές προωθώντας το όραμα του κόμματός της.



lexo.com.al
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr