Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Έντι Ράμα στον Πρόεδρο της Αλβανίας: 1000 φορές πιο σοφός από εσάς είναι ο Τσακάι…Ιανουάριος 10, 2019. 17:46

Η απόρριψη του Κοσοβάρου Γκεντ Τσακάι από τον πρόεδρο της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα,  για τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, προκάλεσε την  μήνιν  του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.Ο Αλβανός πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι προσβάλλει την κυβέρνηση και ‘χτυπά’  έναν νέο άνδρα «που είναι τουλάχιστον 1000 φορές πιο σοφός από αυτόν», όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Τουίτερ.


Η αντίδραση του  Ράμα ήταν αναμενόμενη από τον πρόεδρο της Αλβανίας, ο οποίος για να προλάβει οποιαδήποτε εξελίξεις σε βάρος του, του απέστειλε για την άρνησή του επιστολή πέντε σελίδων, στην οποία αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να αρνηθεί να υπογράψει για το διορισμό του νεαρού Κοσοβάρου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.


Ο Έντι Ράμα για την επιλογή του αυτή, είχε επικριθεί τόσο από το κόμμα του όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Κοσοβάρος Γκεντ Τσακάι,  εκτός του ότι θεωρήθηκε ανώριμος,  κατηγορήθηκε και ως άνθρωπος των Τζορτζ και Άλεξ Σόρος, αφού μορφώθηκε από αυτόν στο Πανεπιστήμιο του Σόρος  και είναι στενός συνεργάτης των Ιδρυμάτων του.


boldnews.al


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr