Αλβανική Είδηση: « Δεν έγινε καμία δολοφονία το 2018»…



Ιανουάριος 8, 2019. 19:54

Κοσσυφοπέδιο.

«Με βάση τις αναλυτικές εκτιμήσεις που διατυπώνονται στις περιοδικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια του 2018, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Διεύθυνσης στη Μιτρόβιτσα, το 2018 σημειώθηκε μείωση των βίαιων περιστατικών και άλλων ποινικών υποθέσεων, αυτό επιβεβαιώνει και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Νότιας Μιτρόβιτσας, που ελέγχεται από τους Αλβανούς.


Στη διάρκεια, μάλιστα, της παρουσίασης του έργου της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο νότιο (αλβανικό) τμήμα της Μιτρόβιτσας επισημάνθηκε ότι υπάρχει μια σοβαρή μείωση των ποινικών πράξεων μεταξύ των πολιτών κατά το 2018.


Ο διοικητής της αστυνομίας, Αχμέτ Τζόσα, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και δράσεων της αστυνομίας τόνισε ότι μέσα στο έτος 2018, μεταξύ των Αλβανών, για πρώτη φορά, δεν υπήρξε καμία δολοφονία.


«Υπήρξε μια καλή συνεργασία αστυνομικών και πολιτών και αποφεύχθηκαν εξαιρετικά βίαιες πράξεις», είπε προσθέτοντας ότι ελπίζει αυτή η συνεργασία να παραμείνει και στο μέλλον.


arbresh.info


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr