Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Ισραήλ: Το ποσοστό αυτοκτονίας στον στρατό είναι το χαμηλότερο της πενταετίαςΙανουάριος 9, 2019. 20:17

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έναν κατάλογο  των στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους ενώ υπηρετούσαν κατά το 2018.


Σύμφωνα με τον αυτόν, το περασμένο έτος έχασαν τη ζωή τους σαράντα τρεις άνδρες και γυναίκες στρατιώτες, ενώ κατά το έτος 2017 έχασαν τη ζωή τους πενήντα πέντε.


Συχνότερη αιτία θανάτου είναι από τροχαία ατυχήματα με στρατιωτικά οχήματα, καθώς σκοτώθηκαν δεκατέσσερις στρατιώτες.


Άλλοι δέκα στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων. Οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά στρατιωτικών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού.


 Στη διάρκεια του 2018 αυτοκτόνησαν δέκα στρατιώτες.

 Όπως σημειώνεται από την  isra.com, ο αριθμός αυτός είναι ο μικρότερος των τελευταίων πέντε ετών σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατο αξιωματικό της Διεύθυνσης Προσωπικού του Ισραηλινού Στρατού.               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr


1 σχόλιο:

π. Γ. Θ. είπε...

το τίμημα της "προόδου", το τίμημα του εθνικισμου, το τίμημα της παγκόσμιας οικονομικης διακυβέρνησης.
"ο λαός του Θεου" μαλλον δεν καλοπερνάει, όπως η βιτρίνα θα ήθελε να δείξει. εκτός από τις αυτοκτονίες υπάρχουν και τα ψυχολογικά προβλήματα σε μεγάλο βαθμό. όταν ένας λαός, ένα έθνος κάθε μέρα βρίσκεται με το δάχτυλο στην σκανδάλη, ο Θεός δεν μπορει να τους βοηθήσει, χρειάζονται ηρεμιστικά...