Εύξεινος Πόντος: Ρωσικά πολεμικά πλοία παρακολουθούν στενά αμερικανικό αντιτορπιλικό



Ιανουάριος 20, 2019. 09:59

Οι ρωσικές δυνάμεις του στόλου της Μαύρης Θάλασσας άρχισαν να παρακολουθούν το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Ντόναλντ Κουκ» αμέσως μετά  την είσοδό του στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε το Σάββατο το Κέντρο Διοίκησης  Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


«Οι δυνάμεις του στόλου της Μαύρης Θάλασσας άρχισαν να παρακολουθούν στενά το αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων, του αμερικανικού ναυτικού, «Ντόναλντ Κουκ» μετά το διάπλου των Στενών».


https://www.facebook.com/USSDonaldCook/videos/2259756530966219/


Video- το Ντοναλντ Κουκ στη Σούδα



Το ναυαγοσωστικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου, «Πουτλίβι» άρχισε να παρακολουθεί  στενά τις ενέργειες του αμερικανικού πλοίου.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Εύξεινο Πόντο θα παρακολουθείται με ηλεκτρονικά και τεχνικά μέσα του Στόλου.


«Το αντιτορπιλικό ‘Ντόναλντ Κουκ» εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 20:50 ώρα Μόσχας. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεθνούς Σύμβασης του Μοντρέ, που διέπουν τη διέλευση των Στενών για τα πολεμικά πλοία εκτός των παρευξεινίων χωρών, το αμερικανικό αντιτορπιλικό δεν πρέπει  να υπερβεί τις 21 ημέρες», σύμφωνα με το Κέντρο Εθνικής Άμυνας- όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.



ria.ru

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr