Ο Μπορίσοφ δάνεισε το τζιπ του στον Ζάεφ για να επιστρέψει στα Σκόπια



Ιανουάριος 25, 2019. 22:31


Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται στο δρόμο προς τα Σκόπια με ένα τζιπ που του παραχώρησε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, σύμφωνα με την «Νεζαβίσεν Βεσνίκ» που επικοινώνησε με μέλος της αντιπροσωπείας που συνόδευσε τον πρωθυπουργό στο Νταβός.



Η εφημερίδα αναφέρει ότι  τα μέλη της αντιπροσωπείας επιστρέφουν με τρία  οχήματα 4χ4,  που τα συνοδεύουν  βουλγαρικά οχήματα παντός καιρού, λόγω της κακής κατάστασης του δρόμου από τη Σόφια προς τα Σκόπια,  εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μάλλον ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δεν θα προλάβει τη συνεδρίαση του κόμματός του, που λόγω της απουσίας του θα προεδρεύσει η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ραντμίλα Σεκερίνσκα.


Σημειώνεται ότι ο Ζόραν Ζαέφ επιστρέφοντας αεροπορικώς από τη σύνοδο κορυφής του Νταβός, λόγω πυκνής χιονόπτωσης το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στα Σκόπια, όπως αναφέραμε.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr