Σκόπια: Η αντιπολίτευση περιμένει μεγάλη νίκη στις προεδρικές εκλογές


«Μίτσκοσκι: Περιμένω μεγάλη νίκη του VMRO-DPMNE στις προεδρικές εκλογές»


Ιανουάριος 7, 2019. 19:50


Ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι, περιμένει τη νίκη του κόμματός του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του, σήμερα, έξω από τον καθεδρικό ναό των Σκοπίων, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.


«Προσωπικά περιμένω μια μεγάλη νίκη του VMRO-DPMNE, στις προεδρικές εκλογές την Άνοιξη», δήλωσε ο Μίτσκοσκι στους δημοσιογράφους.


Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες τον υποψήφιο που θα προτείνει.


«Το VMRO-DPMNE είναι ένα πολιτικό κόμμα που απευθύνεται με ειλικρίνεια και διαφάνεια στους πολίτες και σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για υποψηφιότητα και φυσικά πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζει ο νόμος. Οι προτάσεις κατατίθενται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και μετά το κοινό θα γνωρίζει ποια είναι τα συγκεκριμένα  ονόματα που υπέβαλαν αίτηση για το συγκεκριμένο διαγωνισμό.


Η επιλογή του υποψήφιου από το κόμμα του VMRO-DPMNE θα γίνει  με κριτήριο το πρόγραμμα που καταθέτει», είπε ο Μίτσκοσκι, τονίζοντας ότι οι ψήφοι όλων των εθνοτικών κοινοτήτων που απαρτίζουν το λαό, θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


kurir.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr