Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Υπουργός Άμυνας Σκοπίων: Νέες μπότες σε όλους τους στρατιώτεςΙανουάριος 23, 2019. 18:24

Σκόπια.

Η υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, γενικό στρατηγό Βάσκο Γκιρτσινόφσκι, επισκέφθηκαν το Σύνταγμα Ειδικών Επιχειρήσεων.
Όλα τα μέλη του Στρατού της πΓΔΜ έλαβαν νέες μπότες. Στο στρατόπεδο Ίλιντεν, έφθασε μια πλήρης αποστολή  7.200 ζευγών.

Η υπουργός ανακοίνωσε ότι τον Απρίλιο περιμένει τη νέα στολή για όλους τους στρατιώτες της χώρας, δηλαδή θα έρθουν 14.000 κομμάτια- δύο για όλους. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση  διαθέτει περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των ειδικών δυνάμεων του Στρατού.«Ο στρατός είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρήματά μας για την άξια ένταξη στο ΝΑΤΟ. Τα δύο τελευταία χρόνια με την τάση αύξησης των κονδυλίων για το στρατό, η κυβέρνηση έχει δείξει ότι μπορεί να τον αναβαθμίσει. Οι μπότες και οι στολές ήταν για το στρατό καρκινικές πληγές. Με την ολοκλήρωση των βασικών πραγμάτων, μπορούμε τώρα να αφιερωθούμε στον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων», είπε η Σεκερίνσκα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr