«Ο ελληνικός στρατός δεν επιθυμεί ξένες επιρροές στα Σκόπια»-βουλγαρικό δημοσίευμα




Φεβρουάριος 25, 2019. 16:41

Σόφια.

Η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ολοκλήρωσης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα δημιουργήσει τις συνθήκες για την ενίσχυση και την επέκταση της συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες στο τομέα της Άμυνας.

«Η αποστολή μας είναι να γίνουμε κύριος στρατηγικός εταίρος της Βόρειας Μακεδονίας στον τομέα της Άμυνας». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Ευάγγελος Αποστολάκης  στην ‘Καθημερινή’, όπως γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο Bgnes.


«Η δυνητική συμβολή μας στο μετασχηματισμό των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Μακεδονίας θα αποτρέψει άλλους περιφερειακούς υποψήφιους να προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να επηρεάσουν τον γείτονά μας», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.


«Στόχος μας είναι η Ελλάδα να γίνει ο κύριος στρατηγικός εταίρος της Βόρειας Μακεδονίας στον τομέα της άμυνας και στο όνομα της ειρήνης και στην ενίσχυση της συνεργασίας στα Βαλκάνια», είπε σύμφωνα με το βουλγαρικό fakti.bg.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr