Ο Στρατός των Σκοπίων σε βουλγαρικά πεδία ασκήσεωνΦεβρουάριος 22, 2019. 18:50

Οι στρατός και οι πολιτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν στρατιωτικά πολύγωνα στη Βουλγαρία, γράφει η σλαβική ιστοσελίδα των Σκοπίων, ‘Plus Info’.Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, η συμφωνία συνεργασίας υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας, Ανατόλι Βελίτσκοφ και τον υφυπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, Ντράγκα Νίκολιτς.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βελίτσκοφ και ο Νίκολιτς συζήτησαν θέματα σχετικά με τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία και μία στρατηγική αναθεώρηση της Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας.


Οι συνομιλητές ανέλυσαν τη δυνατότητα σύστασης διμερούς επιτροπής για την έρευνα στρατιωτικών μνημείων και νεκροταφείων στο έδαφος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.


Το Βουλγαρικό Υπουργείο Άμυνας, εξέφρασε την πρόθεσή του να εκπαιδεύσει στρατιωτικούς γιατρούς από τη Βόρεια Μακεδονία, στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όπως σημειώνει το Sputnik στη σερβική γλώσσα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr