Σερβία- Διαδηλώσεις: Ο Βούτσιτς λέει ότι οργανώνονται από κάποιον από το Κοσσυφοπέδιο



Φεβρουάριος 10, 2019. 19:56

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς,  πιστεύει ότι οι Αλβανοί είναι εκείνοι που θέλουν να τον ανατρέψουν. Δήλωσε ότι τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης παραποίησαν  τον αριθμό των διαδηλωτών. 


Ο Βούτσιτς αναφέρει ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες ότι οι διαμαρτυρίες οργανώνονται τη στιγμή που η Πρίστινα έβαλε φόρο στα σερβικά προϊόντα.


Μάλιστα ο πρόεδρος της Σερβίας ισχυρίζεται ότι οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας εναντίον του στο Βελιγράδι βρίσκονται στο Κοσσυφοπέδιο.


«Αρκεί να δούμε τις αναφορές των ΜΜΕ στο Κοσσυφοπέδιο και αρκεί να μάθουμε ποιος είναι πίσω από τις διαμαρτυρίες και γιατί  θέλει να με ανατρέψει», δήλωσε ο Βούτσιτς στον πρακτορείο Τανγιούγκ.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σερβίας, τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έχουν χειραγωγήσει τον αριθμό των διαδηλωτών.

 Ο Βούτσιτς αναφέρει ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε γιατί αυτές οι διαμαρτυρίες οργανώθηκαν τη στιγμή που η Πρίστινα έβαλε φόρο στα σερβικά προϊόντα.


Η σερβική αντιπολίτευση θα μποϊκοτάρει το κοινοβούλιο



Οι βουλευτές του κόμματος της αντιπολίτευσης  «Ένωση για τη Σερβία», θα μποϊκοτάρουν την αυριανή σύνοδο του Σερβικού Κοινοβούλιου. 

Δεν θα συμμετάσχουν σε επιτροπές  και συζητήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των διαμαρτυρομένων πολιτών που ζητούν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές.


shqiptarja.com, tv21.tv,


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr