Τι λέει ο πρώην Σοσιαλιστής πρωθυπουργός για τον Έντι Ράμα



Φεβρουάριος 25, 2019. 14:55

Ο πρώην πρωθυπουργός του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Φάτος Νάνο, μετά τη δραστηριοποίησή του στα κοινωνικά δίκτυα, σχολίασε την πολιτική κατάσταση στη χώρα, δίχως να παραλείψει να αναφερθεί στον «πρώην Βενιαμίν του», τον Έντι Ράμα.


Σε πρόσφατο σχόλιο του στο Facebook γράφει ότι ο χρόνος του πρωθυπουργού έχει τελειώσει και ζητά την παραίτησή του.


« Η δύναμη της εξουσίας  δεν είναι μόνιμη, τυφλώνει και μερικές φορές αργεί, αλλά πρέπει πάντα να παραδεχόμαστε ότι όταν έρχεται το τέλος, τότε πρέπει να αφήσουμε την Αλβανία να προχωρήσει. Πρέπει να παραιτηθείτε, δεν είστε άξιος για αλλαγή στην Αλβανία, οι πολίτες έχουν χάσει την πίστη τους στο πρόσωπό σας», γράφει ο Φάτος Νάνο, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Koha net’.


Μετά από αυτήν τη θέση, υπήρξαν πολλά σχόλια από τους οπαδούς, οι οποίοι εξερράγησαν στην κριτική του πρώην αρχηγού του Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπενθυμίζοντάς τον ότι ο ίδιος τον έφερε στην πολιτική σκηνή της χώρας.


«Αυτόν που καταστρέφει αυτή τη χώρα, αυτόν τον άχρηστο, εσείς τον φέρατε στην πολιτική», λέει ένα από τα σχόλια.


Ο Έντι Ράμα επέστρεψε στην Αλβανία το 1998, όταν ακριβώς ο τότε πρωθυπουργός Φάτος Νάνο του εμπιστεύθηκε τη θέση του Υπουργού Πολιτισμού, ως καλλιτέχνης- ζωγράφος- που ήτανε.

Αλλά μετά τη διακοπή των σχέσεων τους, υπενθύμισε:

« Τον είχα έφερε από το Παρίσι με άκοπα τα νύχια» (πεινούσε δηλαδή), γιατί εκεί πουλούσε τους πίνακες του στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας».


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr