Σκόπια: Βαρύ φρασεολόγιο εναντίον του ΥΠΕΞ από το φιλορωσικό κόμμα



Φεβρουάριος 7, 2019. 18:00

Βαρύ φρασεολόγιο χρησιμοποίησε  ο πρόεδρος του φιλορωσικού κόμματος των Σκοπίων – ‘Ενωμένη Μακεδονία’,  Γιάνκο Μπάτσεφ, σε ανακοίνωση  στην οποία εκφράζει τη λύπη του για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Προσχώρησης για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.



Σύμφωνα με τον ίδιο, η σημερινή κυβέρνηση των Σκοπίων ενέταξε τη χώρα σε «Οργάνωση Δολοφόνων».


«Χθες στις Βρυξέλλες ήταν μια θλιβερή ημέρα για τη ‘Μακεδονία’, όπου με την υπογραφή του πρωτοκόλλου για την ένταξη στην οργάνωση γενοκτονίας του ΝΑΤΟ διαγράφηκε το ιερό όνομα της Μακεδονίας, η ταυτότητα, η ιστορία και η παράδοση του ‘μακεδονικού’ λαού», αναφέρει το κόμμα.


Ο Μπάτσεφ που είναι γνωστός για την αντι-δυτική του στάση και αμύνεται των συμφερόντων της Μόσχας στη ‘Μακεδονία’, κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ ότι είναι κατάσκοπος της CIA και σκοπός του ήταν να σβήσει το ‘μακεδονικό’ έθνος.


«Ο Βουλγαρομακεδόνας Ντιμίτροφ είπε «ναι» εκεί που ο ‘μακεδονικός’ πληθυσμός  και η πλειοψηφία των πολιτών της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’ στο δημοψήφισμα του περασμένου Σεπτεμβρίου είπε «όχι». 

Κανείς δεν του έδωσε το δικαίωμα ως κατάσκοπος της CIA, να διαγράφει για λογαριασμό της, το ‘μακεδονικό’ έθνος στο όνομα των προηγούμενων και μελλοντικών γενεών των ‘Μακεδόνων’» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Μπάτσεφ,  όπως σημειώνει το δημοσίευμα.


lajmpress.com, kosova-sot.info,
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr