Σκόπια: Το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον Ιβάνοφ για σπατάλη



Φεβρουάριος 26, 2019. 18:05

Σκόπια.

 
«Ο απερχόμενος πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ έχει παραγγείλει πάνω από 700 αναμνηστικά με το όνομά του. Στυλό, ομπρέλες, μαργαριταρένια σκουλαρίκια, συλλογές οίνων, κοσμήματα παλαιού τύπου, κασκόλ και γραβάτες, είναι ένα μέρος των αντικειμένων που παράγγειλε.


»Αυτή η δαπάνη των κρατικών χρημάτων είναι για το δικό του μάρκετινγκ δεν απηχεί στη συμπεριφορά ενός  υπεύθυνου προέδρου ενός κράτους που εκπροσωπεί τα συμφέροντα όλων των πολιτών.


»Αυτή η ανεύθυνη σπατάλη και η συμπεριφορά  του Ιβάνοφ μοιάζει με τη συμπεριφορά των ηγετών στα αυταρχικά καθεστώτα.


Ίσως θα σκέφθηκε να παραγγείλει και την προτομή του ή προγραμματίζει να την παραγγείλει πριν λήξει η θητεία του.


Το καλό είναι ότι οι μέρες που του απομένουν ως πρόεδρος της χώρας είναι λίγες. Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν να γίνει πρόεδρος ένας νέος Ιβάνοφ ή ένας νέος Γκρούεφσκι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα των Σκοπίων.


Όπως σημειώνεται, τώρα που τελειώνει η δεύτερη θητεία του, χωρίς αιδώ, θα επιβαρύνει τους πολίτες με άλλες 20 χιλιάδες ευρώ.


«Οι πολίτες θα εκλέξουν έναν πραγματικό πρόεδρο, ο οποίος μαζί με τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις θα οδηγήσει τη χώρα προς την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ», καταλήγει η ανακοίνωση.


makfax.com.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr