Επίσκεψη αστραπή του Άλεξ Σόρος στα Τίρανα!



Φεβρουάριος 4, 2019. 23:13

Ο Άλεξ Σόρος, γιος του Τζόρτζ Σόρος, έφθασε στα Τίρανα σε μια επίσκεψη που είναι η δεύτερη σε λιγότερο από δύο μήνες, όπως γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Ο υιός Σόρος μετέβη στο ‘Hotel Plazza’ όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας στην Αλβανία, Αντί Ντομπούσα, χωρίς να διευκρινίζεται ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής του.


 Ο συντάκτης του  δημοσιεύματος  στην προσπάθειά του,  να διερευνήσει την ξαφνική επίσκεψη του υιού του Αμερικανοεβραίου δισεκατομμυριούχου, αναφέρεται σε δύο πράγματα: 

1. Το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου με την φορολόγηση των σερβικών προϊόντων που απομακρύνει τη Σερβία από το τραπέζι του διαλόγου με την Πρίστινα 
και

2. Η πιθανή μετακίνηση του Πανεπιστημίου του Τζορτζ Σόρος, που διώχθηκε από την Ουγγαρία από τον Βίκτορ Όρμπαν,  να μεταφερθεί στα Τίρανα.


Σχετικά με το τελευταίο, έγινε σχετική αναφορά από την πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κινήματος για την Ενσωμάτωση, Μόνικα Κρουεμάδι.


syri.net


-

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr