Ένταση στο αστυνομικό κτήριο Τιράνων- βουλευτές συγκρούονται με αστυνομικούς



Φεβρουάριος 17, 2019. 08:30

Στιγμές έντασης και συγκρούσεων αναφέρονται στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης της πρωτεύουσας της Αλβανίας, Τίρανα.


Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα ‘Σέκουλι’,  βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος, μετά τη μεγάλη διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης (χθες), προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό κτήριο για να ζητήσουν την απελευθέρωση των διαδηλωτών οι οποίοι συνελήφθησαν για βίαια επεισόδια.


Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών, προκαλώντας σωματικές συγκρούσεις μεταξύ των μερών, όπως σημειώνεται.


Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Φλαμούρ Νόκα, αφού έφυγε άπρακτος από την Αστυνομική Διεύθυνση  δήλωσε ότι έχουν συλληφθεί 7 διαδηλωτές.


Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι βρήκε μέσα στην αστυνομική διεύθυνση τους αστυνομικούς και τους επικεφαλής τους να πίνουν βότκα και ουίσκι.


«Νομίζαμε ότι εργάζονταν (οι αστυνομικοί)  αλλά τους βρήκαμε  σαν κοπάδι γουρουνιών να πίνουν ουίσκι, βότκα και ρεντ μπουλ.  Έχουμε τραβήξει βίντεο για το πώς συνελήφθησαν οι διαδηλωτές», είπε ο Νόκα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr