Σκόπια: Απετράπη τρομοκρατική επίθεση του ISIS



Φεβρουάριος  16, 2019. 08:41

Σκόπια.

«Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι απετράπη τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Μακεδονία, που σχεδιάστηκε από υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους», γράφει αλβανική ‘Politiko’.


"Μετά την ανταλλαγή πληροφοριών με τα κράτη εταίρους, σχετικά με πιθανά σχέδια και προθέσεις για την ανάληψη τρομοκρατικής ενέργειας στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας, το υπουργείο Εσωτερικών άρχισε αμέσως μια επιχείρηση για τον προσδιορισμό των διοργανωτών, με την υποστήριξη ειδικών δυνάμεων για τη σύλληψη των υπόπτων δραστών".


Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες σε διάφορους δήμους, όπου κατάσχεσαν αντικείμενα και εκρηκτικές συσκευές που θα χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικές πράξεις.


«Κατόπιν εντολών, η αστυνομία έδρασε σε ορισμένες πόλεις της επικράτειας, όπου υπάρχει η τάση ριζοσπαστικοποίησης, κατασχέθηκαν αντικείμενα και συσκευές που σχετίζονται με την πιθανή  επίθεση.

Το υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει να εκτελεί δραστηριότητες και να λαμβάνει μέτρα  για την ασφάλεια των πολιτών», σημειώνεται στην  ανακοίνωση.

politiko.al
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr