Ο Έντι Ράμα και ο Χασίμ Θάτσι καλούν τους Αλβανούς Μαυροβουνίου να ψηφίσουν το Αλβανικό Φόρουμ



Μάρτιος 1, 2019. 16:22

Στο συνέδριο της αλβανικής διασποράς που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα, ο πρόεδρος του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα κάλεσαν τους Αλβανούς του Μαυροβουνίου να ψηφίσουν την Κυριακή 3 Μαρτίου το Αλβανικό Φόρουμ.


«Συμμερίζομαι την έκκληση  του προέδρου Χασίμ Θάτσι, για τους Αλβανούς στην Τούζι. Όταν οι Αλβανοί ενώνονται είναι για το καλό και κερδίζουν. Η ιστορία το δείχνει, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ ούτε τον Γκιέργκι Φίστα, τον Φαίκ Κόνιτσα ή τον Φαν Νόλι, αλλά σήμερα γνωρίζουμε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των Αλβανών είναι οι Αλβανοί», είπε ο Έντι Ράμα.

Εκτός από τον Ράμα και τον Θάτσι στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στην επαρχία Μαλέσια του Μαυροβουνίου είχε επέμβει και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, όταν επισκέφθηκε τον Ιανουάριο το Μαυροβούνιο. Είχε κάνει τότε έκκληση οι Αλβανοί να ψηφίσουν το Αλβανικό Φόρουμ.



malesia.me

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr