Δήμος του Μαυροβουνίου θα διοικείται από Αλβανούς…





Μάρτιος 2, 2019. 08:23

Ο Δήμος Τούζι στο Μαυροβούνιο θα διοικείται από Αλβανούς, αυτό δήλωσε ο Νικόλε Τσαμάι, επικεφαλής του συνασπισμού ‘Αλβανικό Φόρουμ’ που στις εκλογές της Κυριακής 3 Μαρτίου αναμένεται να βγει νικητής στις δημοτικές εκλογές.


‘Την Κυριακή 3 Μαρτίου, αναμένεται να έρθει η άνοιξη στο Τούζι. Σήμερα, μετά την κεντρική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από το συνασπισμό, διαπιστώθηκε ότι οι Αλβανοί αρχίσει να γιορτάζουν με το δεδομένο της στήριξης που έλαβαν από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τη Διασπορά, που έχουν έρθει εδώ για να ψηφίσουν», δήλωσε ο Τσαμάι στην ‘Klan Kosova’.


«Οι Αλβανοί θα είναι Θεός στο σπίτι τους και θα είμαστε αυτοί που κυβερνούν την Τούζι. Οι ψηφοφόροι είναι πολύ εύκολο να επιλέξουν μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού. Οι Αλβανοί είναι ενωμένοι», ανέφερε ο Τσαμάι στο περιοδικό Ίνφο.


Μάλιστα για συμπαράσταση στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου πήγε η αλβανική οργάνωση ‘Κούκ ε ζι’, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.


shqiperiaebashkuar.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr