Αλβανία – Γρηγόρης Καραμέλιος: Με απειλούν που δέχθηκα την εντολή του βουλευτή



Μάρτιος 19, 2019. 20:21

Ο βουλευτής Γρηγόρης Καραμέλιος απειλήθηκε μετά την απόφαση αποδοχής της εντολής του βουλευτή από τον κατάλογο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Καραμέλιος λέει ότι δεν γνωρίζει τους δράστες αλλά κατήγγειλε ότι το παράρτημα του Δημοκρατικού Κόμματος στην Κορυτσά έχουν γράψει εναντίον του στα κοινωνικά δίκτυα.


«Απειλήθηκε η ζωή του Γρηγόρη Καραμέλιου. Λίγες ημέρες μετά τη λήψη της εντολής από τον κατάλογο του Δημοκρατικού Κόμματος στην περιοχή της Κορυτσάς, σταμάτησαν τον Καραμέλιο τρία άτομα περί τις 3 το μεσημέρι μπροστά στον Καθεδρικό Ναό και τον αποκάλεσαν προδότη ζητώντας του το λόγο για τον οποίο δέχθηκε να αναλάβει την εντολή του», όπως σημειώνει η Shqiptaria.com.


Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Report TV, ο βουλευτής λέει ότι οι τρεις άνθρωποι τον ακολουθούσαν και μετά από απειλές, βρισιές και προέβησαν σε φυσική αντιπαράθεση, αλλά χάρη στην επέμβαση πολιτών σώθηκε. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απειλήθηκε, καθώς ο βουλευτής λέει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει συμβεί το ίδιο και στα κοινωνικά δίκτυα επειδή αποδέχθηκε την εντολή του βουλευτή.


Διευκρινίζεται ότι οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος υπό τον Λουλζίμ Μπάσα επέστρεψαν τη βουλευτική ιδιότητά τους (παραιτήθηκαν), όπως και οι βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση της Κρουεμάδι για να πιέσουν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.
Ορισμένοι  ‘επιλαχόντες’ βουλευτές από τα δύο αυτά κόμματα αποδέχθηκαν την ιδιότητα του βουλευτή ενεργώντας με προσωπική ευθύνη, πέρα από την κομματική γραμμή, όπως ο Γρηγόρης Καραμέλιος.


--
                

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr