Υποψήφια πρόεδρος Σκοπίων: Θα νικήσουμε τον Ζαεφ-ισμό



Μάρτιος 17, 2019. 20:02

Σκόπια.

Η υποψήφια των προεδρικών εκλογών  επισκέφθηκε σήμερα πολίτες του Δήμου Ρόσομαν. Στην ομιλία της  τόνισε ότι οι προεδρικές εκλογές είναι σημαντικές  και δεν πρέπει να τις βλέπουμε όπως το δημοψήφισμα, δηλαδή δεν πρέπει να τις μποϋκοτάρουμε, γράφει στη ηλεκτρονική σελίδα της η τηλεόραση ‘21’.



«Το μποϊκοτάζ  στις προεδρικές εκλογές δεν πρέπει να  συνδέεται με το μποϊκοτάζ του δημοψηφίσματος. 

Θέλουμε να ψηφίσουν όλοι. Με τη νίκη των προεδρικών εκλογών, θα ακολουθήσει η κατεδάφιση του Ζαεφ-ισμού που έφερε στο σκοτάδι τους πολίτες της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

 Η επιτυχία των εκλογών αποτελεί εγγύηση για μια νέα αρχή και για πραγματική μεταρρύθμιση», ανέφερε.



Ο Στέβο Πενταρόφσκι


Ο υποψήφιος πρόεδρος που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι, επισκεπτόμενος την πόλη Στιπ τόνισε ότι θα είναι πρόεδρος όλων των πολιτών.


«Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πραγματικός πρόεδρος όλων των πολιτών. Πιστεύω βαθύτατα ότι είναι καλύτερο να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον ότι μπορούμε, να ενώσουμε τις πραγματικές αξίες, να αναδείξουμε την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», είπε ο Πενταρόφσκι.


tv21.tv


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr