Οι Αλβανοί προκαλούν τους Σέρβους στη Βιέννη



Μάρτιος 4, 2019. 15:34

Η σερβική πρεσβεία στη Βιέννη αντέδρασε μετά την εμφάνιση των αρχικών «UÇK» στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το προξενικό τμήμα της.


Κατά πάσα πιθανότητα αυτοί που έγραψαν τα αρχικά του ‘Απελευθερωτικού Στρατού Κοσόβου’, ήταν Κοσοβάροι,  ωστόσο, η σερβική πρεσβεία ζήτησε τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας από τους διπλωματικούς αντιπροσώπους της Αυστρίας, όπως σημειώνει η αλβανική «Nje Komb».


Η Πρεσβεία της Σερβίας απέστειλε και γραπτό μήνυμα στο υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας, παρουσιάζοντας την εμφάνιση του ‘UÇK’ στην είσοδο του κτηρίου, όπου βρίσκεται η προξενική υπηρεσία της πρεσβείας της Σερβίας στη Βιέννη.


Ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματικής αποστολής στη Βιέννη, ζήτησε από το αυστριακό κράτος να ερευνήσει για το συμβάν,  λέγοντας ότι η υπόθεση προσθέτει ένταση στο διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα σχετικά με την εξομάλυνση των σχέσεων τους.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr