VMRO-DPMNE: Ο Ζόραν Ζάεφ φοβάται να πει τη λέξη ‘Μακεδονία’



Μάρτιος 28, 2019. 20:21

«Ο Ζόραν Ζάεφ ντρέπεται για τη ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’. Είναι φοβισμένος και νευρικός και σε όλη τη συνέντευξη δεν πρόφερε ούτε μια φορά το όνομα Μακεδονία και επαναλάμβανε συνέχεια το νέο όνομα που το έφερε ενάντια στη βούληση των πολιτών.


Ο φόβος του Ζάεφ ήταν προφανής και όταν δεν του επιτρέπεται να μιλάει για τους ‘Μακεδόνες’ στην Ελλάδα, ούτε για την ύπαρξή τους, ούτε για τη γλώσσα που μιλάνε.


Ο Ζόραν Ζάεφ στην τηλεμαχία δήλωσε χθες γιατί δεν πρέπει να είναι πρωθυπουργός της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», επειδή ντρέπεται για τη χώρα και το λαό της.


Εδώ και δύο χρόνια, η κυβέρνηση καταστρέφει την οικονομία και εξαθλιώνει τους πολίτες. Δεν υπάρχουν χρήματα για τους πολίτες, ενώ οι επιχειρήσεις του Ζάεφ ανθίζουν.



Περισσότεροι από 500 χιλιάδες πολίτες ζουν σε συνθήκες φτώχειας και ο στόλος του Ζάεφ είναι γεμάτος με οχήματα από μάρκες Bentley και Mercedes.


Ο Ζόραν Ζάεφ πρέπει να φύγει. Η ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’ δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Ζόραν Ζάεφ. 


Αυτή ήταν η αντίδραση του αντιπολιτευτικού VMRO-DPMNE  μετά την τηλεοπτική μονομαχία του Ζόραν Ζάεφ με τον Χρίστιαν Μίτσκοσκι.


ako.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr