Σκόπια: «Πώς μπορείτε να κερδίζετε από την Ελλάδα 10 χιλιάδες ευρώ ετησίως»



Απρίλιος 18, 2019. 21:46


Προβληματίζεστε πως θα κάνετε διακοπές στην Ελλάδα; Εμείς θα σας πούμε έναν τρόπο για να ... κερδίζετε χρήματα στην Ελλάδα.

 Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα από ακίνητα στην Ελλάδα, γράφει η σκοπιανή ‘Βέτσερ’.


Αυτό αποδεικνύεται από ένα παντρεμένο ζευγάρι  Σέρβων που πούλησε το διαμέρισμά του στο Βελιγράδι  και αγόρασε το 2014 ένα διαμέρισμα στο δημοφιλές τουριστικό κέντρο Χανιώτη - της Χαλκιδικής.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, αγόρασαν ένα διαμέρισμα 75 τετραγωνικών μέτρων με προορισμό να το νοικιάζουν. Το διαμέρισμα διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα για όλους τους ενοικιαστές του κτηρίου, φοίνικες και ένα πάρκο για τα παιδιά και είναι πολυτελώς επιπλωμένο.


«Σε αντίθεση με πολλούς Σέρβους που αγοράζουν ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια αγοράζουν τα φθηνότερα έπιπλα και εξοπλισμό,  εμείς απευθυνόμαστε σε πλούσιους πελάτες που θα ήθελαν ένα υψηλό προφίλ, δηλαδή για εύπορους  Ρώσους, Ουκρανούς, Γερμανούς ή Βρετανούς», γράφει η «grcka.info».


«Στην αρχή φοβόμασταν πολύ και είχαμε αμφιβολίες, επειδή δεν ήμασταν σίγουροι εάν θα μπορούσαμε να το οργανώσουμε σωστά από εδώ, από το Βελιγράδι. Ήμασταν έτοιμοι να παραιτηθούμε αν δεν πήγαινε καλά. Ωστόσο, αφού τελειώσαμε με την επίπλωση, συναντηθήκαμε με μερικούς ντόπιους που τους είπαμε τι δουλειά θέλουμε να κάνουμε. 
Μία γυναίκα, Ελληνίδα, που έχει διαμέρισμα και αυτή εκεί, συμφώνησε να μας βοηθάει και να δίνει το κλειδί στους επισκέπτες μας κατά την άφιξή τους και όταν φεύγουν από το διαμέρισμα να ελέγχει αν όλα ήταν εντάξει όπως πριν».


 Όσον αφορά το κόστος, ας πούμε ότι πληρώνουν  60 έως 90 ευρώ το μήνα για τη συντήρηση του σπιτιού και επιπλέον για Διαδίκτυο, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεόραση κλπ … όλα μαζί το χρόνο είναι περίπου 1200 ευρώ (με ετήσιο φόρο 270 ευρώ –ΕΝΦΙΑ-, που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα είναι 930 ευρώ).


«Υπάρχουν και άλλα έξοδα. Για αγορά νέων πιάτων, σκευών κλπ. Κάθε ένα με δύο χρόνια πρέπει να επισκεπτόμαστε το διαμέρισμα για να βλέπουμε τι χρειάζεται για να ανανεωθεί και αυτό είναι ένα πρόσθετο κόστος μερικών εκατοντάδων ευρώ.


Πληρώνουμε, μάλιστα, και έναν λογιστή 100 ευρώ που δεν αναφέρει τον κύκλο εργασιών».

Όπως σημειώνεται, το ζευγάρι από τη Σερβία, κέρδισε την περασμένη σεζόν 9.500 ευρώ και θα έπρεπε να αφαιρεθούν από τα δηλωθέντα έσοδα περίπου 700 ευρώ για φόρο.


Вечер



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr