Αλ Μασμάρι: Η Τρίπολη έχει καταστεί κέντρο της Αλ Κάιντα και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας



Απρίλιος 9, 2019. 08:30

Κάιρο.

Ο Στρατός της Λιβύης έχει χιλιάδες έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Τρίπολη έχει γίνει κέντρο των πολιτοφυλακών της Αλ Κάιντα και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Αχμέντ αλ Μασμάρι.


Ο Μασμάρι σε συνέντευξή του στην SkyNews δήλωσε ότι το Κατάρ έχει μετακινήσει όπλα και μέσα ενημέρωσης για να αντιμετωπίσει την επιχείρηση του Στρατού της Λιβύης στην Τρίπολη.


Ο ίδιος διευκρίνισε ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις χτύπησαν το αεροδρόμιο της Τρίπολης για να σταματήσουν τη μεταφορά πλούτου στην Τουρκία.


Πρόσθεσε ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις κινούνται προς την πρωτεύουσα Τρίπολη από αρκετούς άξονες, επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Τρίπολη γίνονται προσεκτικά με βάση στα ανθρώπινα πρότυπα και τους διεθνείς νόμους.


Ο Αλ Μασμάρι επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι η μάχη του Στρατού πρόκειται να σταματήσει τα σχέδια της Τρίπολης, τονίζοντας ότι έχει αποκτηθεί ο έλεγχος στο στρατόπεδο Γαρμούκ νότια της Τρίπολης.


Το αεροδρόμιο της Τρίπολης είναι ασφαλές και είναι υπό τον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων, εκτός από τις περιοχές που βρίσκονται  πριν από αυτό, όπως είπε.


masrawy.com
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr