Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Λιβύη: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα προσφεύγει στην Τουρκία για υποστήριξηΑπρίλιος 21, 2019. 17:38

Λιβύη.

Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μοχάμεντ Αλαμπάνι δήλωσε σε συνέντευξη στην αραβική « Al Ain News», ότι ο πολύς κόσμος γνωρίζει καλά τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης με επικεφαλής των στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, που παλεύει την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατανοεί αυτούς τους στόχους.


Ο Αλαμπάνι στη συνέντευξή του το Σάββατο, είπε ότι η μάχη της Τρίπολης διεξάγεται από το Λιβυκό Στρατό για να καθαρίσει τα υπολείμματα της τρομοκρατίας και τις δυνάμεις του κακού που έχουν καταλάβει την Τρίπολη.


Διευκρίνισε ότι ο Τραμπ έχει έρθει σε επαφή με τον Διοικητή του Στρατού  και αυτό είναι η καλύτερη αναγνώριση των επίπονων προσπαθειών του στρατάρχη Χαφτάρ και των ανδρών του στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και της νίκης όλου του κόσμου, καλώντας όλους τους πολιτικούς να παρέχουν την αναγκαία υποστήριξη για τον ίδιο και την άρση του εμπάργκο όπλων για το Στρατό της Λιβύης.


Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανέφερε ότι υποστηρικτής της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας»  είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 


Ο Αλαμπάνι τόνισε ότι ο Ερντογάν θα αντιμετωπίσει τη μοίρα όλων των δικτατόρων που έχουν υιοθετήσει το κακό με την αντιλαϊκή πολιτική και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδίως στα άτομα της Τρίπολης που τα προμηθεύει με όπλα και εκρηκτικά καθώς και με τρομοκράτες με τα πλοία, όπως σημειώνεται.


almarsad.co


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr