Κοσσυφοπέδιο: Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας



Απρίλιος 4, 2019. 19:12

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, επισκέφθηκε σήμερα το Κοσσυφοπέδιο, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι.


Η συνάντηση έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν με μια ανάρτηση του  Χαραντινάι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αναφέρει ότι συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις και τη δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Συζήτησαν, επίσης, τη στρατιωτική συνεργασία ‘στο πλαίσιο των αρχών και των κανόνων του ΝΑΤΟ’, όπως αναφέρει ο Χαραντινάι, αν και το Κόσοβο δεν είναι μέρος της Συμμαχίας.


Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου ευχαρίστησε τον Τούρκο υπουργό Άμυνας για τη συνεισφορά της Τουρκίας στην ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών μέσα από τις ειρηνευτικές δυνάμεις (KFOR).


Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας χθες ήταν στα Σκόπια, όπου ζήτησε να αναλάβουν δράση τα θεσμικά όργανα  κατά, όπως είπε, των δομών της τρομοκρατικής οργάνωσης Feto.


kallxo.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr