Ισλαμική Κοινότητα Κοσσυφοπεδίου: Μη νοιάζεστε για την Notre Dame, όταν καίγεται τζαμί κανείς δεν δίνει σημασία…



Απρίλιος 16, 2019. 19:31


Χθες το βράδυ έγινε παρανάλωμα του πυρός ο καθεδρικός ναός Παναγία των Παρισίων, για τον οποίο αντέδρασαν οι παγκόσμιοι και οι τοπικοί ηγέτες.


Οι αντιδράσεις αυτές φαίνεται να ενόχλησαν τον πρόεδρο της Ισλαμικής Κοινότητας Κοσσυφοπεδίου στην Πρίζρεν, Μπεσίμ Μπερίσα, όπως δημοσιεύει η αλβανική «Indeksonline».



Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο Μπεσίμ Μπερίσα έγραψε ότι για τον καθεδρικό ναό των Παρισίων όλοι προσποιούνται και φέρονται αναστατωμένοι, ενώ κανείς δεν αντέδρασε όταν κάηκαν τζαμιά.


«Προσποιούνται ότι στεναχωριούνται για τον καθεδρικό ναό στο Παρίσι, ενώ για το τζαμί Εμεβίτε και πολλά άλλα ιστορικά (ισλαμικά) μνημεία στη Συρία δεν αντέδρασαν!».


Αναφορικά με αυτό το τζαμί ήταν 400 χρόνια παλαιότερο από τον καμένο καθεδρικό ναό, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας Κοσσυφοπεδίου.


Προσθέτει ότι «ξέρουμε ότι δεν γνωρίζετε ιστορία και ότι παίζετε με διπλά πρότυπα, εμποδίζοντας το Ισλάμ», λέει ο Μπερίσα.



indeksonline.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr