Ο Έντι Ράμα αρνήθηκε τον τίτλο του επίτιμου δημότη του δήμου Πεσκέπια



Μάιος 1, 2019. 18:33

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα αρνήθηκε τον τίτλο του επίτιμου δημότη του  Δήμου Πεσκέπια (Επισκοπής).

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, είναι αντίθετος με την απονομή τίτλων σε πολιτικούς που βρίσκονται στην εξουσία.


«Ο πρωθυπουργός ήταν και θα είναι ενάντια στους τιμητικούς τίτλους πολιτικών που βρίσκονται στην εξουσία. Ευχαριστεί όλους εκείνους που το πρότειναν, αλλά ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, απορρίπτει τον τίτλο του επίτιμου δημότη που παραχωρείται από τη δήμο Πεσκέπια», ανακοίνωσε η κυβέρνηση.


Η απονομή του τιμητικού αυτού τίτλου από τη Δήμο της ακριτικής πόλης, εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο για τη συμβολή του στην κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου που διέρχεται από την πόλη και συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής του δήμου Πεσκέπια.


Αυτό το τμήμα του δρόμου που αρχίζει από τα Τίρανα και φθάνει μέχρι τα σλαβομακεδονικά σύνορα, κοντά στο Ντεμπάρ, μειώνει τη διαδρομή από τα 180 χιλιόμετρα που ήταν πριν, στα 72 χιλιόμετρα.


mia.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr