Σκόπια: Δύο ημέρες πριν τις εκλογές οι υποψήφιοι ζητούν μαζική προσέλευση



Μάιος 3, 2019. 08:34

Σκόπια.
Δύο ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, οι δύο υποψήφιοι καλούν του πολίτες σε μια μαζική προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή 5 Μαΐου, σημειώνει το σερβικό πρακτορείο Tanjug.



Ο υποψήφιος πρόεδρος που προτάθηκε από τον κυβερνητικό συνασπισμό SDSM-DUI, Στέβο Πενταρόφσκι, επισημαίνει ότι η ψήφος προς το πρόσωπό του σημαίνει καλύτερες προοπτικές για όλους, ασφαλής δρόμος προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνέχιση της μεταρρύθμισης για μια κοινή πορεία προς  την πρόοδο την ανάπτυξη και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, καθώς και τον τερματισμό του ‘καθεστώτος Γκρούεφσκι’.


Η  υποψήφια για την προεδρία της χώρας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, επικρίνει τις πολιτικές που ακολούθησε η κυβέρνηση συνασπισμού και αναφέρει ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της εθνικής υπερηφάνειας, σημειώνοντας ότι οι σημερινές πολιτικές οδηγούν στην μαζική μετανάστευση των νέων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr