Ο Βούτσιτς κάλεσε τον Πενταρόφσκι να επισκεφθεί τη Σερβία



Μάιος 12, 2019. 18:11

Σκόπια.

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο Στέβο Πενταρόφσκι εξέφρασε την ελπίδα για καλή συνεργασία, ιδίως στην ενθάρρυνση της συνεργασίας στον οικονομικό τομέα.

«Οι δύο πρόεδροι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αναπτύξουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και σε όλους τους άλλους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος και προς όφελος των πολιτών της Σερβίας και της Βόρειας Μακεδονίας», είπε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Σέρβου προέδρου.


Ο Βούτσιτς κάλεσε τον πρόεδρο Πενταρόφσκι να επισκεφθεί τη Σερβία και εξέφρασε την ελπίδα ότι η επίσκεψη αυτή θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της συνεργασίας και των σχέσεων καλής γειτονίας.


Ο Στέβο Πενταρόφσκι, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Σέρβου προέδρου, ευχαρίστησε τον Βούτσιτς για την παρουσία του στην ανάληψη των καθηκόντων του, λέγοντας ότι ήταν του ήταν πολύ ευχάριστη η παρουσία φίλων αυτή τη στιγμή από την περιοχή.


Ο Πενταρόφσκι δέχθηκε την πρόσκληση  και όπως είπε θα επισκεφθεί τη Σερβία το Φθινόπωρο.


makfax.com.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr