Το FBI εκπαιδεύει την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου



Μάιος 10, 2019. 20:28

Πρίστινα.
 
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) προγραμμάτισε μια σύντομη σχετικά εκπαίδευση των μελών της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.
Η αστυνομία του Κοσόβου με ανακοίνωση τύπου ανακοίνωσε ότι τα μέλη της θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά μαθήματα από το FBI.

 
«Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, ως κύρια δύναμη της επιβολής του νόμου στη χώρα, συνεργάστηκε σταθερά με διάφορα κράτη και επαγγελματικές υπηρεσίες για την οικοδόμηση επαγγελματικών ικανοτήτων των αστυνομικών» αναφέρει το ανακοινωθέν.


 Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε προτεραιότητα στην εντατικοποίηση των σημαντικών δραστηριοτήτων υποστήριξης της δομής ασφαλείας του Κοσόβου από τους Αμερικανούς σε ένα πρόγραμμα  που άρχισε στις 6 Μαΐου και τελείωσε στις 10 Μαΐου.


Η εκπαιδευτική εβδομάδα διάρκειας 40 συνολικά ωρών είχε τίτλο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης- Διαπραγμάτευση σε συνθήκες κατάστασης κρίσης». Στην κατάρτιση συμμετείχαν 25 εξειδικευμένα μέλη της αστυνομίας του Κοσόβου.


 telegrafi.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr