Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Κωνσταντινούπολη: Η ρωσική φρεγάτα «Αντμιράλ Έσσεν» τράβηξε την προσοχή στην IDEF-2019Μάιος 2, 2019. 21:37

Η Ρωσία παρουσίασε τη φρεγάτα νέας γενιιάς «Αντμιράλ Έσσεν» στην 14η Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας της Κωνσταντινούπολης- IDEF-2019. Ο πλοίαρχος Αλεξάνταρ Σμιρνόφ δήλωσε ότι απέπλευσε από τη Σεβαστούπολη  και έφθασε στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Απριλίου και θα επιστρέψει στις 3 Μαΐου.Η νέα φρεγάτα που εντάχθηκε στο ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας,  τράβηξε το ενδιαφέρον της IDEF-2019.


Η ρωσική φρεγάτα έδεσε στο Εμίνονου και οι Τούρκοι πολίτες είχαν την ευκαιρία να δουν προσεκτικά το νέο θωρηκτό.


Ο πλοίαρχος Σμιρνόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το ρωσικό πλοίο ήρθε στην Κωνσταντινούπολη και διαπίστωσε πόσο οι Τούρκοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι μαζί τους.


Η φρεγάτα «Αντμιράλ Έσσεν» είναι μία από τις 6 φρεγάτες μεγάλης εμβέλειας, σύμφωνα με την περιγραφή του Σμιρνόφ. 


«Η κατασκευή των τριών πλοίων έχουν ολοκληρωθεί . Ο «Αντμιράλ Έσσεν» είναι ένα από τα τρία πλοία. Θα χτιστούν άλλα τρία πλοία. Αυτή είναι η νεότερη φρεγάτα της Ρωσίας, στην οποία η ρωσική αμυντική βιομηχανία έχει αναπτύξει πολλές καινοτομίες. Οι δυνατότητές της είναι πολύ υψηλές», είπε ο Ρώσος πλοίαρχος.


denizhaber.net

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr