Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Σκόπια:Προσγειώθηκε το αεροπλάνο του ΝΑΤΟ με τον ΣτόλτενμπεργκΙούνιος 2, 2019. 20:57

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ  έφθασε στα Σκόπια με το ειδικό αεροπλάνο του ΝΑΤΟ, ενώ σε μία ώρα αναμένεται να προσγειωθεί και το δεύτερο αεροπλάνο στο οποίο βρίσκονται οι πρεσβευτές των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ  ή του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου με τη συνοδεία των αντιπροσωπειών τους, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


 Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε υψηλή αντιπροσωπεία της κυβέρνησης. Θα μεταβεί στο Κοινοβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας, όπου θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του.


Αύριο, μπροστά από το κυβερνείο, θα γίνει επίσημη υποδοχή, με την υψηλότερη κρατική και στρατιωτική τιμή, του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.


Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και μετά θα γίνει επίσημη συνάντηση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου με την Επιτροπή Ενσωμάτωσης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.


Ο Στόλτενμπεργκ θα συναντηθεί αύριο, και με τον πρόεδρο της χώρας, Στέβο Πενταρόφσκι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.lider.com.mk
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr