Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Σκόπια : Η αλβανική διασπορά ζητά αναδιοργάνωση του κράτους
Ιούνιος 22, 2019. 18:44

Σκόπια.

Η αλβανική διασπορά  της Βόρειας Μακεδονίας (LDSHM ), καταγγέλλει τις δράσεις της αστυνομίας των Σκοπίων κατά νεαρών Αλβανών, με αφορμή ορισμένα συμβάντα που έγιναν πρόσφατα.


Σε διαμαρτυρία τους που δημοσιεύεται σήμερα αναφέρουν ότι οι αλβανικές ενώσεις στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Ρώμη θα συντονιστούν και θα ενημερώσουν τα μέλη τους ότι αυτή η κυβέρνηση, του Ζόραν Ζάεφ και του Αλί Αχμέτι, έχει αποτύχει.


«Οι υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις ήταν απλά κούφια λόγια, οι διεθνικές σχέσεις επιδεινώνονται καθημερινά. Για παράδειγμα, ένα μονο-εθνικό δικαστήριο για το ίδιο αδίκημα σε έναν Αλβανό [shqiptarëve ] θα δώσει την μέγιστη ποινή και σε έναν Σλάβο[sllavo] την ελάχιστη ποινή!


»Αυτό δείχνει ότι αυτή η χώρα οδεύει προς τα κάτω και πρέπει να λάβουμε μέτρα πριν είναι πολύ αργά!


Αυτή η χώρα δεν αξίζει να ενταχθεί στην ΕΕ με αυτήν την φασιστική προσέγγιση των Σλάβων Δικαστών εναντίον των Αλβανών!


»Η Διασπορά πρέπει να οργανωθεί. Καλούμε την αλβανική διασπορά, όπου και αν βρίσκεται, να ανασυνταχθεί, να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο που απαιτεί η πατρίδα, γιατί δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές αυτές οι ταπεινώσεις και οι προσβολές των υπαρχόντων φορέων».


almakos.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr