Αλβανία: Πολεμικό κλίμα σε προεκλογική συγκέντρωση του Έντι Ράμα!





Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας κυκλοφορεί φορώντας αλεξίσφαιρο!


Ιούνιος 20, 2019. 17:32


Σήμερα ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ανακοίνωσε πολιτική συγκέντρωση στις 18:30 στην καρδιά της πόλης Σκόδρα, μια προκλητική πράξη κατά της δημοτικής αρχής, της Σκόδρας και των Δημοκρατικών γενικότερα, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό η δήμαρχος Βολτάνα Αντέμι έδωσε αρνητική απάντηση για μια τέτοια εκδήλωση, με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος, σύμφωνα με το διάταγμα του προέδρου Ιλίρ Μέτα.


Εν τω μεταξύ η κρατική αστυνομία έχει στηθεί σε όλες τις γέφυρες του άξονα Λέζα- Σκόδρα και έχουν κινητοποιηθεί πάνω από 1.100 αστυνομικοί, χωρίς να υπολογίζονται  οι πράκτορες και οι αστυνομικοί της Μυστικής Υπηρεσίας.


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπό την ηγεσία της δημάρχου Σκόδρας έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψουν μια τέτοια εκδήλωση από τον πρωθυπουργό.


Σε κάθε είσοδο της πόλης Σκόδρα, έχει στηθεί μια αστυνομική δύναμη που ελέγχει για όπλα ή πυροτεχνήματα, και στις ταράτσες των πολυκατοικιών υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και αστυνομικοί.


Σήμερα στη Σκόδρα απαγορεύεται πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων.


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντιπολίτευση από τη Σκόδρα καλεί για συσπείρωση εναντίον του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και σε μια σκληρή αντιπαράθεση.


Οι δημοκρατικοί γράφουν στους οπαδούς τους: «Σας περιμένουμε όλους, ελάτε με αλεξίσφαιρα!»


kohajone.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr