Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Σκόπια: Προώθηση κορυφαίων μακεδονικών κρασιών στις ΗΠΑ


Ιούνιος 11, 2019. 21:48

Σκόπια.

Ο σύνδεσμος «Κρασιά από τη Μακεδονία» ( Βίνα οντ Μακεδονία- Вина од Македонија), σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Υδατικής Οικονομίας, πραγματοποίησε προσφορές μακεδονικών κρασιών στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα, γράφει το σλαβικό κείμενο των Σκοπίων και συνεχίζει:


Έξι από τα οινοποιεία μας έλαβαν μέρος σε αυτές τις φημισμένες  συναντήσεις φέτος. Είναι οργανωμένες στο πλαίσιο της πλατφόρμας «Leading Wines in the World», η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα οινοποιεία από όλον τον κόσμο.


Οι προσφορές των μακεδονικών κρασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του συνδέσμου «Κρασιά από τη Μακεδονία» οργανώνονται συνεχώς τα τελευταία επτά χρόνια.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι προωθήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την οικοδόμηση της αναγνώρισης των μακεδονικών κρασιών στις ΗΠΑ, παρέχοντας έτσι την είσοδο και ένα μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την αγορά.


Από τα «Κρασιά από τη Μακεδονία» ελπίζουν ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί και θα εκβαθυνθεί περαιτέρω, ώστε η προώθηση του μακεδονικού κρασιού στο εξωτερικό να γίνεται πιο επιτυχημένα και πιο επιθετικά, πράγμα που θα οδηγήσει σε αύξηση της εξαγωγής αυτού του στρατηγικού μας προϊόντος.


pressingtv.mk, kanal5.com.mk, alfa.mk,


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr