Ζόραν Ζάεφ: Είμαι θύμα απάτης δομών με αντι-νατοϊκά συμφέροντα



Ιούλιος 9, 2019. 22:10


Το δημοσιευθέν βίντεο με τηλεφωνικές κλήσεις είναι ένα έργο των δομών που έχουν αντι-νατοϊκά συμφέροντα και θέλουν να βλάψουν τον στρατηγικό μας στόχο για ένταξη στο ΝΑΤΟ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, όπως γράφει η βουλγαρική εφημερίδα «24 Ώρες».



Σε ορισμένα κομμάτια του δημοσιευμένου υλικού, όπως τόνισε ο Ζάεφ, έγιναν επεμβάσεις,όπως στο θέμα της «μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας». Ο Ζάεφ δήλωσε τον σταθερό προσανατολισμό της κυβέρνησης του στην ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση.


 Τι έγινε


Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, μίλησε με τους Ρώσους κωμικούς Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ και τον Αλεξέι Στολιάροφ, που είναι γνωστοί ως Βόβα και Λέξους, νομίζοντας ότι συνομιλεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.


Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από τους κωμικούς στο YouTube, λένε ότι μίλησαν με τον Ζόραν Ζάεφ- στα τέλη του Αυγούστου του περασμένου έτους, καθώς και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους καθώς και στις 20 Απριλίου.


Όπως επισημαίνουν, ο Ζόραν Ζάεφ πίστεψε ότι πραγματικά μιλούσε με τον  Στόλτενμπεργκ και με τον Ποροσένκο.


Ο Ζάεφ είπε ότι άθελά του έγινε θύμα μιας απάτης, αφού πιστεύει στη διαφάνεια και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλους για να μιλήσουν. 

Επεσήμανε ότι δεν είναι ο πρώτος που γίνεται θύμα εξαπάτησης, αφού ίδιες περιπτώσεις υπήρξαν για τον Μακρόν, τον Μπόρις Τζόνσον, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, τον πρόεδρο της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι κ.α.


Σύμφωνα, εξάλλου, με τη σκοπιανή ιστοσελίδα Λίντερ, ο Ζόραν Ζάεφ διέψευσε αυτά που λέει στο βίντεο ότι προσφέρει 100 χιλιάδες ευρώ για μίζες προκειμένου να αναγνωριστεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, η λεγόμενη «μακεδονική ορθόδοξη Εκκλησία».


Ο Ζάεφ τόνισε ότι εξαιτίας του σκανδάλου αυτού δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά θα εξετάσει με σοβαρότητα τα πρωτόκολλα ασφαλείας επικοινωνιών με το εξωτερικό.


Ανεπιβεβαίωτα  δημοσιεύματα, σχετικά με τη συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, αναφέρουν ότι ο Ποροσένκο προσπαθούσε να πείσει τον Ζάεφ ότι είναι απόγονος του ...Μεγάλου Αλεξάνδρου


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr