Κοσσυφοπέδιο: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για πιθανές επιθέσεις





Ιούλιος 28, 2019. 21:54


Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Κοσσυφοπέδιο εξέδωσε προειδοποίηση ασφάλειας προς τους Αμερικανούς πολίτες για πιθανές επιθέσεις από διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις και ιδιώτες.



Σύμφωνα με την Ραδιοτηλεόραση του Κοσόβου η προειδοποίηση είναι για τη διάρκεια της θερινής περιόδου, κατά την οποία τα μέτρα ασφαλείας  πρέπει να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα λόγω της συνεχούς απειλής των διακρατικών τρομοκρατικών οργανώσεων και ατόμων που εμπνέονται από την εξτρεμιστική ιδεολογία, αναφέρει η σερβική εφημερίδα Politika.


Οι εξτρεμιστές συνήθως δρουν σε τουριστικά σημεία, μεγάλες  δημόσιες συγκεντρώσεις, εμπορικά κέντρα, μέσα μεταφοράς και άλλες εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέπτονται οι άνθρωποι της Δύσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.


Η πρεσβεία των ΗΠΑ συνιστά σε όλους να είναι προσεκτικοί  και να παρακολουθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να ενημερώνονται έγκαιρα.


politika.rs


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr