Υπερδύναμη Κάνναβης τα Σκόπια- Συνάντηση Ζόραν Ζάεφ με τον βασιλιά της μαριχουάνας!




Αύγουστος 28, 2019. 20:42

Ο βασιλιάς της μαριχουάνας, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης στον κόσμο, ο Μπιγκ Μάικ, ήταν προσκεκλημένος του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στην κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας.


Σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις συναντήσεις του με ξένες αντιπροσωπείες ο Ζάεφ δεν καυχήθηκε με αυτήν τη συνάντηση στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά καυχήθηκε ο Μπίγκ Μάικ, ο οποίος έγραψε στο Instagram  ότι η Βόρεια Μακεδονία θα μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις κάνναβης στον κόσμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Άλφα των Σκοπίων.


«Μόλις συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και μιλήσαμε αρκετά για την κάνναβη. Να σας πω, αυτή η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες και είμαι ενθουσιασμένος να είμαι ένα μέρος της μετατροπής της ‘Μακεδονίας’ στις πρώτες υπερδυνάμεις της Κάνναβης στην Ευρώπη», έγραψε ο Μπιγκ Μάικ στο Ίνσταγκραμ.


Το πραγματικό όνομα του Μπιγκ Μάικ είναι Μάικλ Στραουμίτις γεννημένος το 1960 στο Πόρτλαντ και ξεκίνησε την κάνναβη από νεαρή ηλικία.


Έχει αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια μέσω της νόμιμης εταιρείας μαριχουάνας «Advanced Nutrients».


Στο προφίλ του στο Ίνσατγκραμ ακολουθείατι από 2,8 εκατομμύρια οπαδούς, προωθεί τη μαριχουάνα και τα οφέλη της, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα μάρκετινγκ, όπως διάσημα όμορφα κορίτσια.


Η γυναίκα του Μπιγκ Μάικ είναι Βουλγάρα, η Τσέτσι Κρασιμίροβα, επιδιώκει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε διεθνές επίπεδο και ένα από τους προορισμούς του για αυτό είναι τα Σκόπια. Στη Βόρεια Μακεδονία οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν κάνναβη  έχουν οικογενειακή ή φιλική σχέση με τον Ζόραν Ζάεφ (η οικογένειά του έχει θερμοκήπια στη Στρώμνιτσα) , γράφει η Άλφα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr