Σκόπια: Συνελήφθη η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου



Αύγουστος 21, 2019. 18:52

Σκόπια.

Τμήμα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας συνέλαβε την επικεφαλής της Ειδικής Εισαγγελίας της Βόρειας Μακεδονίας, Κάτιτσα Γιάνεβα, γράφει δημοσίευμα των Σκοπίων.


Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, κατόπιν αιτήματος της κατηγορούσας αρχής στη χώρα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην οικία της Γιάνεβα, στο οικισμό Κόζλε, όπου προέβησαν σε λεπτομερή έρευνα.


Η ίδια οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή και έδωσε την πρώτη κατάθεσή της στην υπόθεση «Ρέκετ» [υπόθεση διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα].


Αργότερα, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον επικεφαλής της Εισαγγελίας της χώρας, Λιούμπομιρ Γιοβέσκι μαζί με την εισαγγελέα  Λιλιάνα Σπάσοφσκα και  την επικεφαλής της εισαγγελίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος, Βίλμα Ρουσκόφσκα.


Τα μέσα ενημέρωσης της δείχνουν φωτογραφίες που έγιναν κατά τη στιγμή της μεταφοράς των κατασχεμένων επίπλων από την οικία της Κάτιτσα Γιάνεβα με την υποσημείωση ότι αγοράστηκαν πρόσφατα με χρήματα  από τη διαφθορά.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr