Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

«Αλβανο-τουρκική αδελφοσύνη»Αύγουστος 21, 2019. 21:42

Οργανισμοί και ιδρύματα από την Τουρκία συνεχίζουν να διανέμουν συσκευασίες κρέατος για το Κουρμπάν σε άπορες οικογένειες σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας, γράφει η τουρκική TRT στην αλβανική γλώσσα.


Ο εκπρόσωπος Θρησκευμάτων της τουρκικής πρεσβείας  στα Τίρανα, Μπεκίρ Γιανιλμάζ,  δήλωσε  ότι η διαμοίραση κρέατος με αφορμή του κουρμπάν Μπαϊράμ είναι ένα καλό παράδειγμα της καλοσύνης και της αδελφοσύνης του τουρκικού λαού προς τους Αλβανούς.


«Σήμερα θα διανέμουμε δώρα του Κουμπάν από το Ίδρυμα της Προεδρίας των Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας για τους αδελφούς μας στην Αλβανία.
 Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση ως απόρροια της αλβανο-τουρκικής αδελφοσύνης. 
Ελπίζουμε αυτό το είδος της συνεργασίας, αυτό το είδος της αδελφότητας, να προχωρήσει περαιτέρω, γιατί η αδελφοσύνη, η φιλία μας, είναι πολύ παλιά και θα συνεχισθεί στο μέλλον μεταξύ των δύο χωρών», είπε ο Γιανιλμάζ.


Το τουρκικό ίδρυμα  έχει  σφάξει 10 βόδια στην Αλβανία και το κρέας το διένειμε σε 350 οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη στην περιοχή των Τιράνων, όπως σημειώνεται.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr