Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

«Τρομοκράτες από την Τουρκία έφθασαν στη Λιβύη»Αύγουστος 24, 2019. 16:46

Ο Χαλιντ αλ Μαχγιούντ, εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στις επιχειρήσεις της Τρίπολης, επιβεβαίωσε ότι ‘ξένοι τρομοκράτες και μισθοφόροι έφθασαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Μιστράτα ερχόμενοι από την Τουρκία’.

Ο ταξίαρχος Μαχγιούντ σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το Σάββατο  αναφέρει ότι «οι τρομοκράτες αφίχθησαν με την ‘Libyan Wings Airline’, που ανήκει στον ισλαμιστή μαχητή Αμπντελχακίμ Μπελχάι ο οποίος συμμετέχει στις πολιτοφυλακές του Φαγιέζ αλ Σαράι στη μάχη κατά του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.


Ο Χαλιντ αλ Μαχγιούντ ανέφερε, επίσης, ότι αρκετές στρατιωτικές μονάδες στην Τρίπολη επιβεβαίωσαν την επιθυμία τους να ενταχθούν στις τάξεις του εθνικού στρατού στον αγώνα κατά των ισλαμιστικών συμμαχιών της κυβέρνησης Σαράι.


 Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων ‘Sputnik  είπε ότι οι ταξιαρχίες και οι μονάδες στην Τρίπολη κλήθηκαν να είναι έτοιμες να αναλάβουν οποιαδήποτε αποστολή.


addresslibya.com

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr