Χειμάρρα: Αλβανοί έσβησαν τα συνθήματα που είχαν γράψει Έλληνες στο κάστρο



Αύγουστος 31, 2019. 17:45

Χειμάρρα- Αλβανία.

 
Στη Χειμάρρα, οι Έλληνες εξτρεμιστές  είχαν γράψει αντι-αλβανικά συνθήματα στα τείχη του κάστρου, αυτά ανέλαβαν δύο νέοι άνθρωποι  την πρωτοβουλία να τα σβήσουν, αφού κανένας άλλος δεν το έκανε, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



Ο Νταρντάν Αλμέτα και ο Αντριάν Νικόλι μετά το σβήσιμο των ρατσιστικών συνθημάτων, έβγαλαν κάποιες φωτογραφίες με την αλβανική σημαία στα χέρια  τους.


Τα συνθήματα – συνεχίζει το δημοσίευμα- περιείχαν ρατσιστικές λέξεις  αλλά και αξιώσεις της λεγόμενες Βόρειας Ηπείρου. Οι δύο άνδρες ανέλαβαν μια πρωτοβουλία που έπρεπε να λάβει το κράτος και να κρατήσει μια επίσημη στάση, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.


Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, μερικοί νέοι Έλληνες, μέλη μιας εξτρεμιστικής οργάνωσης, υπάρχει η υποψία ότι μπήκαν στην αλβανική επικράτεια και επισκέφθηκαν τη Χειμάρρα.


Η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, που ανέβηκε από την εξτρεμιστική ομάδα «Ιερός Λόχος» και αργότερα αναδημοσιεύτηκε από αλβανικά πατριωτικά κέντρα που εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παρουσία Ελλήνων εξτρεμιστών στη Χειμάρρα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.


faxweb.al, 27.al

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr