Συρία: Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε στη μάχη του Χαν Σεϊχούν


Φωτό από το δημοσίευμα

Αύγουστος 25, 2019. 09:49


Ρώσος στρατιώτης της ιδιωτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης «Wagner Group» φέρεται να σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης του Χαν Σεϊχούν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σαββάτου από τη  ρωσική αεροπορία «Avia.pro».



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρώσος στρατιώτης ο 34χρονος  Ιλία Γκεοργκίεβιτς  φέρεται  να σκοτώθηκε συμμετέχοντας στην επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού στην πόλη Χαν Σεΐχούν.


«Ο μισθοφόρος της «PMC Wagner» Πολυάκοφ Ιλία Γκεοργκίεβιτς, που γεννήθηκε στις 19/2/1985, από το Κράσνοντάρ που πολέμηση στην Ντονμπάς, πέθανε μαχόμενος στη Συρία», αναφέρει το δημοσίευμα.


Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δραστηριοποιήθηκαν κοντά στις πρώτες γραμμές του κυβερνητικού μετώπου στην Ιντλίμπ, όταν ο Συριακός Αραβικός Στρατός ξεκίνησε  την επιχείρηση στην περιοχή.


Νωρίτερα, ο επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έκανε επίσημη δήλωση στην οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των ρωσικών στρατευμάτων στις επιθετικές επιχειρήσεις στη βορειοδυτική Συρία.


Την περασμένη Πέμπτη, ο Συριακός Αραβικός Στρατός, κατέλαβε την πόλη Χαν Σεΐχούν μετά από μια σύντομη επιχείρηση εναντίον των τζιχαντιστών μαχητών.


Al Masdar News


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr