Γερουσιαστές των ΗΠΑ επισκέπτονται το Κοσσυφοπέδιο



Σεπτέμβριος 4, 2019. 08:28

Πρίστινα.

Ενόψει των εκλογών  της 6ης Οκτωβρίου οι γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών Κρις Μάρφι και Ρον Τζόνσον επισκέπτονται το Κοσσυφοπέδιο.

Οι  Αμερικανοί γερουσιαστές θα συναντηθούν σήμερα με πολιτικούς ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου καθώς και με τον πρόεδρο, Χασίμ Θάτσι και τα μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών.


Στους  γερουσιαστές, μαζί με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Πίτερ Μπέγιερ δεν επετράπη η είσοδος στη Ρωσία, συμμετέχοντες σε αντιπροσωπεία του Κογκρέσου.


«Η Ρωσία δεν μας επέτρεψε την είσοδο, αλλά ο Ρον Τζόνσον θα επισκεφθεί την Ουκρανία, τη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο αυτή την εβδομάδα για να αποδείξει τη διακομματική υποστήριξη προς τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας και το συνεχιζόμενο διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γερουσιαστής Κρις Μάρφι.


Ο Μάρφι, γερουσιαστής των Δημοκρατικών και ο Τζόνσον των Ρεπουμπλικάνων είναι γνωστοί επικριτές του Κρεμλίνου, γράφει το δημοσίευμα του Κοσόβου.



rtv21.tv



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr