Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά την Αλβανία, τώρα και στην Ελλάδα: Μεγάλη κλοπή όπλων και βομβών από ναυτική βάσηΣεπτέμβριος 11, 2019. 21:23

Μετά από τα κρούσματα της κλοπής όπλων και πυρομαχικών από την αλβανική ναυτική βάση του Πασαλιμάν, έχουμε τώρα κλοπή όπλων και πυρομαχικών από την ελληνική ναυτική βάση του νησιού της Λέρου.Οι αντιτρομοκρατικές ομάδες του νοτίου γείτονά μας έχουν εμπλακεί στην έρευνα, γράφει δημοσίευμα των Σκοπίων.


Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε αυτές τις ημέρες διαπιστώθηκε ότι έλλειπαν αντιαρματικά όπλα, πυρομαχικά και χειροβομβίδες.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης, Στέλιο Πέτσα, τα όπλα και πυρομαχικά ‘βγήκαν’ από τη βάση «σιγά-σιγά».


Έλεγχος των όπλων έγινε τελευταία φορά τον περασμένο χρόνο (σημ. αντί να είναι μηνιαία) και διαπιστώθηκε η μεγάλη κλοπή.


Το ίδιο φαινόμενο είχε παρουσιαστεί και στη βάση του αλβανικού ναυτικού στην Αυλώνα, που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες και δεν είναι γνωστό τι απέγιναν τα όπλα και τα πυρομαχικά που κλάπηκαν, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr