Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώην αρχηγός στρατού Αλβανίας: Εξαπατά το λαό η Ναρκο-Αστυνομία του Ράμα!Σεπτέμβριος 14, 2019. 17:08

Ο υποστράτηγος Τζεμάλ Γκιούνκσι δήλωσε ότι «τα ναρκωτικά εξακολουθούν να φυτεύονται στην Αλβανία. Χιλιάδες τόνοι κατακρατούνται στα ελληνικά σύνορα. Ο Έντι Ράμα είναι ο κύριος ένοχος και θα πρέπει να φύγει».Ο Γκιούνκσι δήλωσε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να καταπολεμήσει το λαθρεμπόριο των ναρκωτικών.


Μόνο χθες, η Ελληνική Αστυνομία κατάσχεσε 1 τόνο ναρκωτικών που προέρχονταν από την Αλβανία κοντά στα αλβανικά σύνορα.


Από την αρχή του τρέχοντος έτους κατασχέθηκαν 7,6 τόνοι ναρκωτικών προερχόμενα από την Αλβανία.


Το ...κατόρθωμα της χώρας!


Υπενθυμίζουμε, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, ότι την ανησυχία τους έχουν εκφράσει έντονα, οι Εισαγγελείς της ιταλικής Αντι-Μαφίας, η EUROPOL, η INTERPOL, η DEA κλπ.

 Παρεμποδίστηκε, επίσης, η μεταφορά 14 τόνων κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα στο Πόρτο Παλέρμο της Αλβανίας.


Πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση κατά των φυτειών ναρκωτικών στην οποία συμμετείχαν 1600 αστυνομικοί που ερευνούσαν στο ύπαιθρο. Το κατόρθωμά τους ήταν να καταστρέψουν … 133 ρίζες κάνναβης σε ολόκληρη τη χώρα!


Η «Narko- Polici»


Ήταν μια σαφής εξαπάτηση, όχι μόνο της αλβανικής κοινής γνώμης, αλλά και του Διπλωματικού Σώματος στα Τίρανα και στη διεθνή κοινότητα. «Αυτός είναι ο …αγώνας που κάνει η Ναρκο-Αστυνομία (στο κείμενο: Narko- Polici).


Η κρατική Αστυνομία «καταπολεμά» την εμπορία ναρκωτικών, αλλά και ...επιτρέποντας σε τόνους κάνναβης να διασχίσουν όχι μόνο τα αλβανικά σύνορα με την Ελλάδα, αλλά και μέσω της θαλάσσιας οδού στην Ιταλία.


Ο Γκιούνκσι απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό του λέει «εάν σε κάποιον από τους ανθρώπους σου κυλά αλβανικό αίμα,  θα πρέπει να παραιτηθεί για να μην σκοτώνει αυτόν τον λαό από το ευρωπαϊκό του όνειρο, για το μέλλον της χώρας για τα παιδιά μας. Το αύριο είναι πολύ αργά. Δεν έχω δει κανέναν να προκόβει με το έγκλημα και τα ναρκωτικά».faktor.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr